Härliga sommarbilder på kungafamiljen

Juli – det betyder semester för de flesta av oss, även för kungafamiljen. Och visst passar våra älskade kungliga på att njuta av stränder och grönska! Följ med på en bildkavalkad utan skymten av galauniformer och skavande tiaror.

 

Äkta syskonkärlek

Härliga sommarbilder på kungafamiljen
Nationaldagshälsning från Kungafamiljen via Prinsessan Estelle och Prins Oscar, 6 juni 2016.

Var det någon som trodde något annat än att Estelle, 4 år, skulle bli en kärleksfull storasyster? Och vi har redan sett många bildbevis på att hur mycket hon tycker om sin lillbror! Och den godmodige Oscar, 4 månader protesterar i alla fall inte över kärleksbetygelserna. Pappa Daniel har berättat att Estelle älskar att vara med och hjälpa till när lillebror ska badas, matas och kläs på.

 

Sommarmys på Haga

Härliga sommarbilder på kungafamiljen

Första sommaren som tvåbarnsmamma för kronprinsessan Victoria, första sommaren som storasyster för prinsessan Estelle – och den första sommaren någonsin för prins Oscar! Kronprinsessan, som arbetade nästan in i det sista under graviditeten har sedan familjens minsting kom till världen den 2 mars varit mammaledig och den här sommaren går helt i ledighetens tecken.

 

Hur kul får man ha?

Härliga sommarbilder på kungafamiljen

Prinsessan Estelle tar ett rejält och vänskaplig tag om ett betande får på en av Hagas gräsmattor. Estelle är en sann djurvän och när mamma Victoria väntade ett litet syskon förklarade den blivande storasyster att hon hellre ville ha en hamster…

 

Va? Ville syrran hellre ha en hamster?

Härliga sommarbilder på kungafamiljen

Prins Oscar föddes den 2 mars i år och är väldigt lik både mamma Victoria, pappa Daniel och storasyster Estelle.

 

Leonore charmar Gotland

Härliga sommarbilder på kungafamiljen

Prinsessan Leonore på strålande humör i sommarhagen i Västerhejde på Gotlands västkust i juni i år. Mamma Madeleine har förklarat att familjen kommer att tillbringa mycket tid i Sverige i år och att hon gärna vill att hennes man Chris – och barnen, förstås – får se lite mer av landet än Stockholm och Öland, som man tidigare mest bekantat sig med. Och det sommarfagra Gotland var förstås en bra början!

 

En pigg sommarkille

Härliga sommarbilder på kungafamiljen

Redo för sitt livs första sommar! Ja, för det får man väl ändå säga att det är, för prins Nicolas, hertig av Ångermanland och prinsessan Madeleine och Chris O´Neills yngsta barn, är född den 15 juni förra året. Då låg han mest och sov under en filt i skuggan, men nu han på gång – det ser man på blicken!

 

Höskrinda på Öland

Härliga sommarbilder på kungafamiljen

Att åka hölass, det är förmodligen ett av de få nöjen som barn förr i tiden närmast gäspade åt medan moderna tiders småttingar tycker att det är en spännande upplevelse. Till och med priviligerade prinsessor och prinsar! På bilden är det prinsessan Madeleine – i mammas famn – prins Carl Philip och prinsessan Victoria som är ute på en spännande tur den soliga sommaren 1983. Och platsen är förstås Öland!

Scroll to Top