Du behöver
- 8 skiva formfranska
- 1 st grillad kyckling
- 0.5 st rödlök
- 1 st röd paprika
- 1 burk majs à 140 g
- 2 dl riven ost tacoost
- 2.5 dl krossade tomater
- 1 st påse tacokrydda 28 g
- 3 msk färsk koriander
Mangosalsa:
250 g mango frysta, tinade mangotärningar
0.5 st röd chilipeppar
0.5 st gurka
0.5 dl hackad persilja
3 msk sweet chilisås
Ugn: 225°
Gör så här
Rensa och dela kycklingköttet i mindre bitar. Skala och hacka löken. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Blanda kycklingkött, lök, paprika, majs och hälften av osten. Blanda i krossade tomater och tacokrydda.
Fördela röran på brödskivorna och toppa med resten av osten. Gratinera i ca 5 minuter tills osten fått fin färg. Strö över koriander.
Mangosalsa: Hacka mangon. Kärna ur chilin och hacka den fint. Tärna gurkan och blanda med mango, chili, persilja och sweet chilisås. Servera till mackorna.