Du behöver
- 3 st ägg
- 1.5 dl strösocker
- 1.5 dl potatismjöl
- 1 tsk bakpulver
- kokosflingor
Fyllning:
2.5 dl vispgrädde
1.5 dl jordgubbssylt
Garnera med:
grädde
jordgubbar
Ugn: 225°
10 bitar
Gör så här
1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda potatismjöl och bakpulver och rör ner i äggsmeten. Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten i ugnen, ca 7 minuter.
2
Strö över kokos och vänd upp kakan på ett bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kakan svalna under plåten.
3
Fyllning: Vispa grädden och blanda i sylten. Bred krämen över kakan och rulla ihop. Garnera med vispad grädde och jordgubbar