Grattis Marianne – du är Sveriges bästa kassörska!

Hemmets Journals läsare har gjort sitt val - Marianne Niklasson på Coop Konsum i Kristinehamn är Sveriges bästa kassörska! Vid en ceremoni i butiken igår mottog Marianne prischecken på 50 000 kronor av HJ:s chefredaktör Håkan Ström.

Grattis Marianne - du är Sveriges bästa kassörska!
Hemmets Journals läsare har sagt sitt. Marianne Niklasson på Konsum i Kristinehamn är Sveriges bästa kassörska.  

– Men käre nån, nu kommer tårarna!

Det gick inte att ta miste på Marianne Niklassons glädje och förvåning när hon fick beskedet att hon just blivit framröstad som Sveriges bästa kassörska.

Över 240 kassörskor från hela Sverige nominerades av Hemmets Journals läsare, fem av dem utsågs av en jury till slutkandidater och till slut röstade ni läsare fram en vinnaren – Marianne på Coop Konsum i Kristinehamn.

Priset till Marianne Niklasson delades ut i butiken på Skogsgatan i Kristinehamn där hon arbetar. Konsum Värmland bjöd på tårta och HJ:s chefredaktör Håkan Ström hade med sig jättechecken på 50 000 kronor. Många av Mariannes trogna kunder var på plats för att gratulera sin favoritkassörska.

På måndag publicerar vi en intervju med Marianne här på HemmetsJournal.se. Håll utkik!

Grattis Marianne - du är Sveriges bästa kassörska!
Hemmets Journals chefredaktör Håkan Ström och vår reporter Kerstin Weman Thornell, gratulerade Marianne i Konsum-butiken i Kristinehamn.

Scroll to Top