Skicka in ditt allra bästa recept!
Vår matskribent Kerstin Svensson lagar upp utvalda rätter efter inskickat recept. Maten blir fotograferad och publicerad i Icakuriren.
Mejla favoriten@icakuriren.se
Skriv ”Läsarfavoriten”,
Icakuriren, 205 07 Malmö.
Obs! Glöm inte att bifoga telefonnummer och en bild på dig själv.
Vinn vacker duk!
Publicerade recept får en vacker blå/vit duk i paisley-mönster, värde 300 kr.
Du behöver
- 500 g falukorv
- 1 msk smör
- 2 ½ dl vispgrädde
- 2 msk kinesisk soja
- 1 msk torkad grönpeppar, stött
- 1 ½ msk fransk senap Servering
- Ris, klyftpotatis eller blandade rotsaker
- Sallad
Gör så här
Strimla korven och stek den i smör. Blanda i grönpeppar, soja och senap och häll i grädden.
Koka ihop 10 minuter.
Servera med ris och sallad. Det är också gott att servera klyftpotatis eller blandade rotsaker till korven.