Du behöver
- 500 g pasta
- 1 burk kräftstjärtar i lake
- 1 burk musslor i lake
- 350 g skaldjursmix
- röd paprika
- gul paprika
- zucchini
- soltorkade tomater i olja
- vitlöksklyfta
- 1 tsk basilika
- salt och peppar
- 150 g gorgonzola
- 5 dl vispgrädde
- 1 msk skaldjursfond
- riven Västerbottensost
- parmesanost
Ugn: 200°
Gör så här
1 Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av och lägg den i en form.
2 Låt kräftstjärtar och musslor rinna av.
3 Dela, kärna ur och strimla paprikorna. Dela zucchinin på längden och skiva den. Strimla tomaterna och skala och riv vitlöken.
4 Blanda paprika, zucchini, soltorkade tomater och riven vitlök med skaldjur och fördela ovanpå pastan. Dela gorgonzolan i mindre bitar och lägg ovanpå.
5 Blanda grädde och fond och häll i formen. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen i ca 20 minuter.
6 Strö över finriven parmesanost vid servering.