Du behöver
- 4–8 skivor dagsgammalt bröd
- 1/2 dl olivolja till pensling
- 1/2 vitlöksklyfta
- 150 g fetaost
- 1/2 burk (125g ) ricottaost
- 1 pkt (250 g) frysta gröna ärtor
- 12 blad mynta
- ärtskott
- svartpeppar
Gör så här
1
Sätt ugnen på 250 grader grill. Pensla bröden med olivolja och rosta brödet högst upp i ugnen i cirka 3 minuter. Gnid bröden med snittytan av vitlöken.
2
Smula fetaosten grovt och vänd ihop med ricottaosten.
3
Tina ärtorna enligt förpackningens anvisning. Vänd ned hälften av ärtorna i osten och fördela osten på bröden.
4
Strö över resten av ärtorna. Finhacka mynta och strö över, toppa med ärtskott. Ringla över lite olivolja och avsluta med lite nymald svartpeppar.