Pepes svarta oliver i vitlök

Du behöver oliver ca 300 g svarta utan kärnor 1 msk citron färskpressad 1 dl olivolja 2 st pressade vitlöksklyftor 2 krm svartpeppar 1 msk...


10 portioner

Du behöver

  • oliver ca 300 g svarta utan kärnor
  • 1 msk citron färskpressad
  • 1 dl olivolja
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk salt (gourmetsalt)

Gör så här

Lägg oliverna i en skål och tillsätt övriga ingredienser. Täck skålen och ställ oliverna kallt att marinera minst en timme, men gärna över natten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top