Lax med peppar

Du behöver 1 (ca 200 g) laxskiva salt smör 2 kokta potatisar 1 skivad kokt morot 1 halv gul kokt lök ca 1 tsk rosé-...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 (ca 200 g) laxskiva
  • salt
  • smör
  • 2 kokta potatisar
  • 1 skivad kokt morot
  • 1 halv gul kokt lök
  • ca 1 tsk rosé- och grönpeppar
  • Tillbehör:
  • 1/2 limefrukt
  • 1 dillkvist

Gör så här

1
Salta och stek laxskivan i smör cirka 4 minuter på varje sida. Lägg upp den tillsammans med grönsakerna på en het tallrik.

2
Fräs pepparsorterna i lite smör och häll över laxen. Servera med lime och dill.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top