Källarkorv

Du behöver 100 g falukorv 1 baconskiva 3 dl grovt riv av morot, rotselleri och palsternacka 1 liten röd lök, skuren i skivor 1/2 dl...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 100 g falukorv
  • 1 baconskiva
  • 3 dl grovt riv av morot, rotselleri och palsternacka
  • 1 liten röd lök, skuren i skivor
  • 1/2 dl finklippt färsk timjan
  • olja
  • 2 kryddmått salt

Gör så här

1
Slå in korven i baconskivan och fäst med en tandpetare. Grilla korven sakta runt om. Det tar cirka 20 minuter. Känn med tandpetare. Fräs rotsakerna, löken och timjanklippet i olja i cirka 10 minuter. Salta.

2
Lägg upp av rotsaksröran och placera korvbiten ovanpå. Smörgåsgurka passar bra till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top