Curry-remoulad

Du behöver 1 1/2 tsk curry 1/2 msk smör 1 dl lätt crème fraîche ca 75 g väl avrunnen pickles salt Gör så här Fräs...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 1/2 tsk curry
  • 1/2 msk smör
  • 1 dl lätt crème fraîche
  • ca 75 g väl avrunnen pickles
  • salt

Gör så här

Fräs curryn hastigt med smöret i kastrull eller mikro, det får inte börja lukta bränt. Låt svalna. Curryn utvecklar sina smaker på ett helt annat sätt när den blir värmd med fett än när man bara blandar den i t ex crème fraîche. Rör så i crème fraîchen och hacka picklesbitarna mycket fint, nästan till malen konsistens, innan de rörs i såsen. Smaka av med salt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top