Ljuvliga ­äppeltider – njut av galette, smulpaj och glass

Nu mognar äpplena och det finns många sätt att ta vara på skörden. Och glöm inte den ljuvligt lena och fluffiga vaniljsåsen som är så lätt att göra.

Det är något visst med svenska äpplen. Doften, smaken och saftigheten gör den nyskördade frukten älskad och uppskattad. Passa på att laga något extra gott av dem, här är tre riktigt härliga recept!


Ljuvliga ­äppeltider - njut av galette, smulpaj och glass

Dessert

Äppelgalette

45 minuter   Recept från Icakuriren.se


Ljuvliga ­äppeltider - njut av galette, smulpaj och glass

Dessert

Äppel- och kanelglass

45 minuter   Recept från Icakuriren.se


Ljuvliga ­äppeltider - njut av galette, smulpaj och glass

Dessert

Äppelsmulpaj i glas

30 minuter   Recept från Icakuriren.se

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top