Du behöver
- 4 skiva landgångsbröd
- smör
- salladsblad
- 500 g oskalade räkor
- 1 burk kräftstjärtar avrunna
- 140 g ädelost
- 0.5 st gurka
- 8 st rädisor
- 200 g skivad kallrökt lax
- 50 g forellrom
- dill
- 1 st skivad citron
Pepparrotskräm
2 dl crème fraîche
4 msk riven pepparrot
2 msk hackad dill
Gör så här
Smöra brödskivorna och lägg på salladsblad.
Skala räkorna. Låt kräft- stjärtarna rinna av.
Skär osten i 4 skivor. Skiva gurkan med en osthyvel. Skölj och skiva rädisorna.
Pepparrotskräm Vispa crème fraichen fluffig med elvisp. Tillsätt pepparrot och dill.
Fördela alla ingredienser på bröden. Toppa med dill och citron.