Leverpastej på snitt

Du behöver 150 g leverpastej bredbar 2 msk grädde 1 msk konjak Till garnering och servering klippt krasse brödsnittar rostade cornichoner Gör så här 1...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 150 g leverpastej bredbar
  • 2 msk grädde
  • 1 msk konjak

Till garnering och servering

klippt krasse
brödsnittar rostade
cornichoner

Gör så här

1

Lägg pastejen i en matberedare monterad med en kniv och kör den smidig. Tillsätt grädden, lite i taget. Tillsätt konjaken, lite i taget. 

2

Lägg pastejen i en skål. Garnera med krasse. Servera med rostade brödsnittar och cornichoner.

3

Tips: Cornichoner, små inlagda gurkor, finns att köpa både på burk och i lösvikt i delidisken.


Kommentar:
Lyxa till färdig leverpastej med konjak och en skvätt grädde. Perfekt på snittarna!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top