Syrad rödlök

Du behöver 2 dl balsamvinäger eller äppelcidervinäger 0,5 dl råsocker 1 msk honung 1 tsk salt 2 st rödlök Gör så här 1 Skala och...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl balsamvinäger eller äppelcidervinäger
  • 0,5 dl råsocker
  • 1 msk honung
  • 1 tsk salt
  • 2 st rödlök

Gör så här

1

Skala och dela rödlöken i två delar. Skär i tunna skivor. 

2

Koka upp en lag med vinäger, socker, honung och salt. När lagen kokat upp, lägg i löken och ställ kastrullen åt sidan att dra i cirka 10–15 minuter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top