Du behöver
- 500 g fläskfärs
- 1 msk socker
- 1 tsk salt
- 1 msk fisksås
- rikligt med svartpeppar
- olja
- 1/2 gurka
- 1 morot
- 4 stora bitar baguette
- srirachasås (stark chilisås)
- majonnäs
- 1 kruka koriander
Gör så här
1
Blanda fläskfärsen med socker, salt, fisksås och svartpeppar i en skål. Forma färsen till åtta lika stora biffar. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna cirka tre minuter per sida eller tills de är genomstekta och fått fin färg.
2
Skala och kärna ur gurkan, skala moroten och strimla båda fint.
3
Öppna baguetterna men skär inte helt igenom. Bred srirachasås och majonnäs på brödet.
4
Lägg i strimlade grönsaker, fläskfärsbiffar och avsluta med rikligt med koriander. Toppa med lite extra sås om du gillar starkt.