Du behöver
- 4 portioner äggnudlar
- 2 medelstora morötter, skalade
- 1 stånd broccoli, i små buketter
- 1 rödlök, skalad, i smala klyftor
- 1 msk neutral matolja
- 2 klyftor vitlök, riven
- 3 tsk färsk ingefära, riven
- 2–3 msk soja
- 8 skivor färdig rostbiff,
- ej vinmarinerad
- 1/2 röd chili, urkärnad, hackad
- limeklyftor
Gör så här
1
Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
2
Skiva morötterna på snedden. Woka eller stek grönsakerna på hög värme i oljan i ett par minuter. Sänk värmen och tillsätt vitlök, ingefära och 2 msk soja.
3
Vänd ner nudlarna i woken. Smaka av med mer soja vid behov.
4
Lägg upp i skålar och toppa varje portion med ett par skivor rostbiff och lite hackad chili. Bjud limeklyftor och extra soja till.
Näringsvärde: Kcal 414, Fett 9 g, Kolhydrater 57 g, Fibrer 6 g