Du behöver
- 500 g biff utskuren i tunna skivor
- matolja till stekning
- salt och peppar
- 1 st gul lök skivad
- 1 st rödlök skivad
- 2 st vitlöksklyftor skivade
- 1/2 –1 st chili skivad
- 0.5 msk ingefära riven
- 1 dl japansk soja
- 11 st cocktailtomater delade
- 3 st salladslökar strimlade
- jasminris till servering
Gör så här
1
Dela köttskivorna på längden till breda strimlor. Stek dem i het panna med olja, salta och peppra, lägg upp på fat.
2
Sänk värmen något, häll lite ny olja i stekpannan och fräs löksorterna (ej salladslök) och chilin i några minuter. Tillsätt ingefära och soja, låt koka upp. Vänd ner kött, tomater och salladslök. Låt det bli riktigt varmt och servera med nykokt jasminris.