Cole Slaw, vitkålssallad

Du behöver 0.5 st vitkål fint strimlat 2 msk äppelcidervinäger 1 tsk salt svartpeppar från kvarnen 1 st rött äpple grovt rivet 2 st lätt...


8 portioner

Du behöver

  • 0.5 st vitkål fint strimlat
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar från kvarnen
  • 1 st rött äpple grovt rivet
  • 2 st lätt crème fraiche
  • 3 msk pepparrot riven

Gör så här

Marinera vitkålen i vinäger, salt och peppar över natten. Häll av vätskan, blanda i resten av ingredienserna.


Kommentar:
Årets Kock, Andreas Hedlund, bjuder på ett julbord för 8 personer. Om cole slaw säger han så här: Svenska smaker av äpple och pepparrot i denna goda vitkålssallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top