Tonfiskbollar

Du behöver 2 pkt tonfisk i olja 2 pkt philadelphiaost à 200 g 2 st citron saften 0.5 st gul lök riven 1 pkt rökta...


4 portioner

Du behöver

  • 2 pkt tonfisk i olja
  • 2 pkt philadelphiaost à 200 g
  • 2 st citron saften
  • 0.5 st gul lök riven
  • 1 pkt rökta musslor à 105 g
  • pepparrot en bit riven
  • 2 dl blekselleri finhackad med blad
  • 3 tsk pepparsås het
  • 2 msk marmelad

Garnering:

persilja gärna slätbladig persilja, finhackad
valnötter ca 50 g finhackade

Gör så här

Blanda alla ingredienserna i en bunke och smaksätt med Hot pepper-sås och persikomarmelad. Forma runda, rätt stora bullar och rulla dem i persilje- och valnötshack.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top