Medelhavssallad

Du behöver fältsallad (machésallat) ruccolasallad 4 st tomater 1.5 dl svarta oliver 250 g chèvreost (fransk getost) svartpeppar grovmalen 1 kruka basilikablad olivolja vinäger Gör...


4 portioner

Du behöver

  • fältsallad (machésallat)
  • ruccolasallad
  • 4 st tomater
  • 1.5 dl svarta oliver
  • 250 g chèvreost (fransk getost)
  • svartpeppar grovmalen
  • 1 kruka basilikablad
  • olivolja
  • vinäger

Gör så här

1
Fördela sallaten på tallrikar. Lägg på urgröpta=kärnfria, strimlade tomater och strö över oliver.

2
Tärna osten och vänd tärningarna i svartpeppar så att korn fastnar på ytan. Fördela dem överst + basilika.

3
Servera olja och vinäger i var sin flaska till, så får var och en välja efter eget tycke.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top