Läsar-recept

Korvklubbens gryta

Du behöver 3 grovhackade gula lökar 300 g grytbitar av nöt eller älg 2 burkar krossade tomater 2 skivade chorizokorvar 2 skivade kabanossenkorvar 3 grovtärnade...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3 grovhackade gula lökar
  • 300 g grytbitar av nöt eller älg
  • 2 burkar krossade tomater
  • 2 skivade chorizokorvar
  • 2 skivade kabanossenkorvar
  • 3 grovtärnade morötter
  • 1 buljongtärning
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 strimlad röd paprika
  • 1 tsk sambal olek
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • salt
  • 2 burkar crème fraîche

Gör så här

Bryn lök och kött i en stekgryta. Fyll på med resten av ingredienserna utom crème fraîche. Låt grytan puttra en timme eller så. Häll i crème fraîche, värm upp och servera med pressad potatis.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top