En pasta för vendela

Du behöver 1 prt pasta valfri vatten olja lite salt 10 cm gurka i grova bitar 1 dl ärter 0.5 st lök röd i klyftor...


1 portion

Du behöver

  • 1 prt pasta valfri
  • vatten
  • olja lite
  • salt
  • 10 cm gurka i grova bitar
  • 1 dl ärter
  • 0.5 st lök röd i klyftor
  • 1 msk crème fraîche
  • 0.5 msk grönsaksfond (från flaska)
  • 2 msk riven ost (gärna en grönmögelvariant)
  • svartpeppar grovt krossad

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i vatten, lite olja och salt. Värm gurkan, ärterna och löken i lite lättsaltat vatten. De ska ha kvar lite av sitt råa tillstånd. Värm crème fraîchen med en aning vatten, grönsaksfond och ost. Lägg upp av alltsammans på varm tallrik. Strö svartpeppar över rätten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top