Du behöver
- 0.5 st grillad kyckling
- 1 st äpple finhackat rött
- 0.5 dl purjolök hackad
- 1 dl matlagningsyoghurt
- 1 msk majonnäs
- 1 tsk curry
- 0.5 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 2 st ciabattabröd
Gör så här
1
Befria kycklinghalvan från skinn och ben. Finhacka köttet.
2
Blanda det med äppel- och purjohack. Rör i yoghurt, majonnäs, curry, salt och peppar.
3
Klyv bröden, men låt dem hänga ihop längs ena långsidan. Fördela kycklingfyllningen i bröden och lägg mackorna i var sin servett.
4
När brödet med sin fyllning inte ska ätas direkt, är det bra att packa kycklingröran i en burk för sig och fylla brödet strax innan det är dags att äta.
Ciabattabröden kan bytas ut mot en baguette i två halvor.