Alla artiklar

  • Kokosfisk

    Min goda vän Berit bjöd på en ny och spännande fiskrätt häromdagen. Hon bjuder också på recepet!

  • Spättfilé med apelsinsås

    Bjud nykokt färskpotatis med massor av färsk dill till.

  • Mexikansk räksallad

    Du behöver 2 st räkor hg skalade 0.5 st paprika gul 0.5 st röd paprika 0.5 st isbergssallad 0.5 st gurka färsk Dekoration: 1 st…

  • Förälskade räkor I

    Till den här festliga rätten kan du också använda havskräftor eller andra skaldjur.

  • Crêpes med kantarellfyllning

    Crêpes är små fyllda och gratinerade pannkakor. Oftast fyller man dem med en god stuvning.

  • Min tonfiskröra (av Lillemor i Åkers Styckebruk)

    Du behöver 1 st tonfisk burk i vatten 1 st burk crème fraîche eller kesella 2 msk lättmajonnäs 1 st purjolök eller 1 salt svartpeppar…

  • Langos I

    Langos är friterade avlånga brödkakor vars deg innehåller bl.a potatis. Bröden serveras med olika "pålägg", t ex lätt creme fraiche, lök, räkor, kaviar och stark korv. Langos kommer ursprungligen från Ungern. Så här gör du dem!

  • Tonfiskröra á la Marie (av Marie i Mölndal)

    Du behöver 1 st tonfisk burk i vatten majonnäs italiensk salladskrydda citronpeppar ägg ev kokt i bitar smörgåsgurka ev hackad Det här behövs för ca…

  • Jeanettes brietårta

    När en väninna beskrev denna gratinerade brietårta för mig vattnades det verkligen i munnen! Jag prövade och blev stormförtjust! Här är receptet.

Scroll to Top