Du behöver
- 2 burk inläggningssill à 420 g
 - 1 st rödlök
 - 2 tsk krossad kryddpeppar
 - 0.5 tsk krossad vitpeppar
 - 5 st kryddnejlikor
 - 1 st lagerblad
 
Lag:
                                                              2 dl strösocker
                                                              1 dl ättiksprit                       12%
                                                              3 dl vatten
                                    
Gör så här
1
Lag: Blanda socker, ättiksprit och vatten, och rör om tills sockret lösts upp.
2
Skölj av sillen och låt den rinna av. Skär sillen i sneda bitar. Skala och skiva löken tunt.
3
Varva sill, lök och kryddor i en stor burk. Häll på lagen och låt sillen dra i kylen i ett dygn innan servering.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






