Du behöver
- 2 st fjärilskotletter
- 1 msk matfett
- salt, peppar
Sås:
                                                              1 st schalottenlök
                                                              1 tsk matfett
                                                              1 dl matlagningsgrädde
                                                              0,5 dl vatten
                                                              1 tsk kalvfond
                                                              0,5 tsk svampsoja
                                                              0,5 msk hackad persilja
                                                              2 tsk hackad dragon 
Servera med:
                                                                potatis                       kokt
                                                                sallad
                                                                tomat
                                    
Gör så här
Torka av köttet med hushållspapper. Snitta i ev fettkant. Stek köttet i en stekpanna med matfett, 2–3 minuter per sida. Salta och krydda med peppar under stekningen.
Skala och hacka löken. Fräs den i en kastrull med matfett. Tillsätt grädde, vatten, fond och soja. Låt såsen koka ihop så att den blir simmig.
Tillsätt persilja och dragon. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, sallad och tomat.










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            