Bjud in till middag utan att spräcka din budget. Vi serverar saftiga köttfärsbiffar, en himmelskt god musselsoppa, ugnsbakad torsk och mycket mer. Allt görs dessutom på ingredienser som du hittar i närmaste mataffär. Alla rätter är för fyra personer.

Köttfärsbiffar i gräddig svampsås

Foto: Erik Karlsson

Saftiga färsbiffar serverar vi med en krämig svampsås, klyftpotatis och rostade morötter.

Recept: Köttfärsbiffar i gräddig svampsås

Musselsoppa med bacon

Foto: Erik Karlsson

Den läckra musselsoppan har ett fantastiskt gott spad och görs enkelt på frysta musslor. Soppan blir extra matig tack vare bacon, rotselleri och potatis.

Recept: Musselsoppa med bacon

Salsicciapasta med tomat och chili

Foto: Erik Karlsson

Salsicciapastan med tomat, chili och syrad grädde svänger du snabbt ihop. Servera gärna med riven parmesanost och något gott att dricka!

Recept: Salsicciapasta med tomat och chili

Fläskytterfilé med potatis- och vitkålsgratäng

Foto: Erik Karlsson

Lite vitkål ger potatisgratängen en ny twist! Fläskfilén blir extra mör när den steks klart i ugnen. Toppa kalaset med en smakrik rödvinssås.

Recept: Fläskytterfilé med potatis- och vitkålsgratäng

Gratinerad torsk med chilisås

Foto: Erik Karlsson

Torsken tillagas i ugnen under en krämig sås gjord på grädde, purjolök och chilisås – allt gott i en form! Pressad potatis smakar bra till.

Recept: Gratinerad torsk med chilisås