Ugnsbakad camembert med nötter

Läcker ost som du bakar i ugn tillsammans med med honung och rosmarin. Toppa med hasselnötter!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 hel camembert i träask, ca 250 g
  • 2 msk flytande honung
  • 2 tsk finhackad rosmarin
  • 2 msk grovhackade och rostade hasselnötter

Gör så här

1

Ta upp osten ur asken och ta bort pappret. Lägg tillbaka osten i asken och sätt på en ugnsplåt. Ringla över honung, toppa med rosmarin.

2

Ugnsbaka i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10-15 minuter tills osten fått fin färg.

3

Toppa med lite extra rosmarin och rostade hasselnötter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top