Quesadilla på grillen

De här tortillasnittarna passar lika bra att servera som drinktilltugg som att njuta tillsammans med resten av grillmaten.

Tillagningstid: 20 minuter
12 stycken

Du behöver

  • 4 st tortillabröd
  • olivolja

Fyllning

100 g philadelphiaost
2 st rivna vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1 tsk torkad oregano
1 dl riven parmesanost
2 msk hackad rödlök
0.5 dl hackade oliver
salt
nymald peppar

Gör så här

1

Blanda ingredienserna till fyllningen.

2

Bred röran på två av bröden. Lägg på de andra bröden som lock och tryck till försiktigt.

3

Pensla med olivolja. Grilla över glöd, ett par minuter per sida, tills brödet har fin färg.

4

Skär varje quesadilla i sex bitar och servera nygrillade.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top