Du behöver
- 500 g lövbiff
- 1 st gul lök
- smör till stekning
- salt och peppar
- 4 st minibaguetter
- 4 msk sötstark senap
- 125 g mozzarella
Till garnering
körsbärstomater
Till servering: eventuellt stark chilisås, till exempel srirachasås
Gör så här
Sätt ugnen på 250 grader. Strimla köttet och skala och skiva löken.
Fräs löken i smör på låg värme tillsammans med 1/2 tsk salt i 10 minuter. Höj värmen när löken blivit riktigt mjuk och fortsätt steka tills den fått gyllenbrun färg. Lägg åt sidan.
Bryn köttet hastigt i smör, salta och peppra.
Klyv baguetterna men skär inte ända igenom. Bred dem med senap och lägg på en papprad plåt. Fyll bröden med kött och lök och fördela sedan skivad mozzarella ovanpå.
Gratinera tills osten fått fin färg, cirka 5 minuter. Garnera med tomater och servera eventuellt med chilisås.
Maffiga biffmackor med långstekt lök och krämig mozzarella. Den som vill ha hetta toppar med chilisås.