Picklad fänkål med chili

Du behöver 0.5 dl ättiksprit 12 1 dl socker 1.5 dl vatten 1 st fänkålsstånd 1 st röd chili Gör så här 1 1 Koka...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 0.5 dl ättiksprit 12
  • 1 dl socker
  • 1.5 dl vatten
  • 1 st fänkålsstånd
  • 1 st röd chili

Gör så här

1
1 Koka upp ättika, socker och vatten till en lag och låt svalna. Ansa fänkålen och hyvla eller skär den tunt. Skiva chilin. Lägg allt i en burk med lock, häll över lagen och förslut.

2
2 Låt stå i kyl i minst ett par timmar men helst över natten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top