Svartvinbärssnaps med ingefära

Du behöver 1 st ingefära cirka 10 cm 1 dl svartvinbärsblad hårt packade 1 dl svarta vinbär färska eller frysta 350 ml vodka Gör så...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st ingefära cirka 10 cm
  • 1 dl svartvinbärsblad hårt packade
  • 1 dl svarta vinbär färska eller frysta
  • 350 ml vodka

Gör så här

Skala ingefäran och skär den i skivor. Skölj av svartvinbärsbladen väl. Varva ingefära, blad och bär i ett kärl, och toppa upp med vodkan. Låt dra minst ett par dagar i kyl. Servera snapsen iskall.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top