Läsar-recept

Snabb torskcurry

Du behöver 1 st torsk 1 msk olivolja 1 st morot 1 st röd paprika 1 st lök liten gul 0.5 st purjolök 2 tsk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st torsk
  • 1 msk olivolja
  • 1 st morot
  • 1 st röd paprika
  • 1 st lök liten gul
  • 0.5 st purjolök
  • 2 tsk currypasta röd
  • 1 st kokosmjölk burk
  • 2 msk pressad citron
  • salt
  • peppar
  • basmatiris

Gör så här

1
Tina fisken så den går att skära i bitar. Skiva moroten tunt, skär paprikan i bitar, hacka löken och strimla purjon och fräs i oljan. Tillsätt sedan currypastan, kokosmjölken och citron. Låt sjuda i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Lägg i fisken och låt sjuda i ca 5 minuter tills fisken är klar.

2
Servera med nykokt basmatiris.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top