Du behöver
- 2 st ägg
- 300 g skalade räkor
- 2 msk hackad dill
- 1 msk riven pepparrot
- 1 dl majonnäs
- 3 st tunnbröd ark mjukt
Dillyoghurtsås:
2 dl yoghurt naturell
1 dl hackad dill
Garnering:
dill
gräslök
rödlök strimlad
2.5 msk rom
Gör så här
1
1. Koka, skala och hacka äggen. Hacka räkorna grovt, skär dillen fint, skala och riv pepparroten.
2
2. Lägg allt i en bunke och vänd försiktigt ner majonnäsen.
3
3. Bred blandningen på tunnbröden och rulla ihop dem som en rulltårta. Skär dem i 12 diagonala bitar. Placera tre på varje assiett.
4
4. Mixa yoghurt och dill till en skummig sås och ringla den runt om.
5
5. Garnera med dill, gräslök och rödlök i strimlor och lite svart rom.
Detta är ett av Stefans Bjurs recept som han bjöd på vid familjemiddagen på Klinten. För fler recept, klicka på länkarna.