Ägghalvor med rom och räkor

Du behöver 4 st hårdkokta ägg laxrom eller löjrom 8 st räkor stora dill salladsblad Gör så här Skala och dela äggen i halvor. Klicka...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 4 st hårdkokta ägg
  • laxrom eller löjrom
  • 8 st räkor stora
  • dill
  • salladsblad

Gör så här

Skala och dela äggen i halvor. Klicka en tesked rom på varje ägghalva och sätt dit en skalad räka. Garnera med dill. Sätt halvorna på salladsblad.


Kommentar:
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top