Du behöver
- 0.5 dl olivolja
- 600 g laxfilé
- 0.5 st röd paprika
- 0.5 st paprika gul
- 0.25 st purjolök
- 3 st tomater
- 1 st örter t ex persilja, dill, basilika, dragon
- 2 msk kapris
- 100 g vitlök eller annan smak
- 2 dl vitt vin
- salt
- svartpeppar
Gör så här
1
Droppa ut olivoljan på foliearken och pensla. Plocka bort ben om det finns kvar i laxfilén, och skär bort skinnet. Dela filén i fyra bitar och lägg dem på arken.
2
Skölj grönsakerna och skär dem i små tärningar. Finhacka örterna.
3
Fördela grönsaker och örter över laxbitarna, strö på kapris, klicka i ost och häll på vin. Salta och peppra.Vik ihop folien så att paketen blir täta.
4
Lägg dem på grillen med skarven upp. Höj gallret så att värmen inte blir för intensiv och baka paketen 15-20 minuter.
Ät direkt ur paketet, gärna med färskpotatis och en grönsallad till.