Toast med lax och pepparrotskräm

Supersnabb förrätt av rostat baguettebröd toppat med lax, pepparrotskräm och äpple.

18 stycken

Du behöver

  • 12 st brysselkål
  • 1 st grönt äpple
  • 18 st baguetteskivor
  • 200 g rökt lax
  • dill

Pepparrotskräm

200 g färskost
1 tsk dijonsenap
salt och peppar
1 msk riven pepparrot
finhackad purjolök

Gör så här

1

Pepparrotskräm: Rör samman färskost, senap, salt och peppar. Tillsätt pepparrot och ev lite purjolök.

2

Skär bort rotfästet på brysselkålen så att de lösa ytbladen faller av. Dela kålen i blad. Skär äpplet i klyftor.

3

Rosta bröden. Bred på pepparrotskrämen och toppa med lax, äpple, brysselkålsblad och dill.

Scroll to Top