Du behöver
- 12 st ägg
Fyllning 1:
3 msk majonnäs
2 msk crème fraîche
1 msk riven pepparrot från tub
1 msk hackade örter
salt och peppar
Fyllning 2:
4 msk majonnäs
1 msk crème fraîche
1 tsk tryffelolja
salt och peppar
Garnera med:
örter
rädisor
Gör så här
Hårdkoka äggen. Låt kallna. Skala och dela dem.
Fyllning 1: Gröp försiktigt ur äggulan och mosa den med majonnäs, crème fraiche och pepparrot. Blanda i finhackade örter och smaka av med salt och peppar. Spritsa tillbaka röran i ägghalvorna och garnera med örter.
Fyllning 2: Gröp försiktigt ur äggulan och mosa den med majonnäs och crème fraiche. Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar. Spritsa tillbaka fyllningen och garnera med örter och rädisa.
TIPS! Skär bort en liten del på undersidan på ägghalvorna så står de bättre och åker inte runt på fatet.
TIPS 2! Några droppar tryffelolja är väldigt gott i potatismos, omelett, på pasta och i svamprätter.