Du behöver
- 1 kg färskpotatisar
 - 250 g cocktailtomater
 - 200 g rostbiff extra tunnskuren färdiggrillad
 
Tapenade:
                                                              1.5 dl svarta oliver                       urkärnade
                                                              2 st vitlöksklyftor
                                                              3 st sardellfiléer
                                                              2 msk kapris
                                                              2 msk timjan                       färsk
                                                                citron                       pressad saft
                                                              2 msk olivolja
                                                                nymald peppar
                                    
Gör så här
Tapenade: Hacka oliver, vitlök, sardeller, kapris och timjan för hand. Tillsätt citronsaft, olja och peppar.
Tvätta potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av kokvattnet och låt potatisen kallna. Skär potatisen i bitar. Klyfta tomaterna.
Blanda potatis och tapenade. Vänd ner tomaterna vid servering.
Lägg potatissalladen i mitten på ett stort fat och lägg rostbiffen runt om.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






