Du behöver

  • 1 kg färskpotatisar
  • 1 st romansallad
  • 2 st kräftstjärtar i lag à ca 400 g
  • 3 msk rödlök hackad
  • 2 msk dill hackad

Dressing:

150 g kallrökt lax
2 dl lätt crème fraiche
2 msk majonnäs
2 msk skånsk grovkornig senap
0,5 dl dill hackad
0,5 dl rödlök hackad
flingsalt
peppar nymald

Gör så här

1

Tvätta potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av kokvattnet och låt kallna. Skär potatisen i bitar.

2

Dressing: Finhacka laxen och blanda med ingredienserna till dressingen.

3

Vänd ner potatisen i dressingen.

4

Lägg upp romansallad på ett fat. Fördela potatissalladen över och toppa med avrunna kräftor, rödlök och dill.