Du behöver
- 2 st ägg
- fiskbullar i buljong en burk
- fiskbuljong från burken
- 1 dl mjölk
- 1 msk matfett
- 1 tsk curry
- 1 msk vetemjöl
- salt, svartpeppar
- röd paprika
Servera med:
                                                                kokt ris
                                                                grön sparris                       kokt
                                    
Gör så här
1
Lägg äggen i en kastrull med kallt vatten och koka dem i 6 minuter. Spola av, skala och hacka dem.
2
Häll spadet från fiskbullarna i ett mått och tillsätt mjölken. Fräs mat-fett och curry i en kastrull. Tillsätt mjölet och rör om.
3
Späd med buljong och mjölk under ständig omrörning. Låt såsen sjuda i 3 minuter.
4
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt fiskbullarna och låt dem bli varma. Servera ris och sparris till och strö över hackat ägg och tärnad paprika.










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            