Du behöver
- 1 dl russin
 - 0.5 st rödkålshuvud
 - 3 st röda äpplen
 - 0.5 st röd lök
 - 1 dl valnötskärnor
 
Dressing:
                                                              1 tsk sötstark senap
                                                              1 msk ättiksprit
                                                              3 msk olja
                                                                salt och peppar 
Garnera med:
rucolasallad
Gör så här
1
                Blötlägg russinen i skål med så mycket vatten att de täcks, i ca 1 timme.
            
2
                Strimla rödkålen. Dela kärna ur och skär äpplena i tunna skivor. Skala och skiva rödlöken. Lägg över i en skål.
            
3
                Dressing: Vispa ihop senap, ättiksprit, olja, salt och peppar. Häll dressingen i skålen med kål, äpplen och lök och rör om. Tillsätt silade russin och valnötter vid servering. Garnera med rucolasallad.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






