Du behöver
- 1 kg räkor med skal, färska eller frysta och tinade
- 1 dl majonnäs
- 1 dl gräddfil
- 2 msk finhackad gräslök
- 1 msk finhackad dill
- 1 msk finriven pepparrot
- 1 msk citronsaft
- Salt och svartpeppar
- 5 ägg
- 3 msk vatten
- 1 msk smör
- 1 bunt rädisor
- 1 huvudsallad
- 4 tunnbröd
Gör så här
Skala räkorna och lägg i en bunke. Tillsätt majonnäs, gräddfil, hackade örter, finriven pepparrot och citronsaft. Blanda och smaka av med lite salt och peppar.
Knäck äggen i en bunke och tillsätt vattnet. Vispa samman lätt med en gaffel och krydda med salt och peppar.
Hetta upp smöret i en stekpanna och stek omeletten. Rör med en gaffel tills omeletten stannat. Lägg upp på ett fat att svalna.
Skölj och skär rädisorna i skivor. Plocka och skölj salladen, låt rinna av.
Dela omeletten i fyra bitar och fördela över tunnbröden tillsammans med sallad och rädisor. Toppa med räkröran och rulla samman.