Du behöver
- 100 gram smör
- 2 mogna bananer
- 2.5 deciliter glutenfri mjölmix
- 2 teskedar vaniljsocker
- 1.5 tesked bakpulver
- 1 ägg
- 1 deciliter mjölk
- 1 deciliter blåbär Frosting
- 100 gram färskost
- 1 deciliter vispgrädde
- 2 kryddmått vaniljpulver
- 1 matsked marsanpulver Garnering
- Kokoschips
- Blåbär
Gör så här
1
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och mosa bananerna.
2
Blanda mjölmix, sötströ, vaniljsocker och bakpulver i en bunke.
3
Blanda mosade bananer, ägg, mjölk och smält smör. Rör i de torra ingredienserna och blanda alltihop till en jämn smet. Vänd till sist ner blåbären.
4
Häll smeten i en välsmord, avlång brödform. Grädda i nedre delen av ugnen i 40 minuter. Låt kakan vara kvar i formen i 10 minuter innan den stjälps upp.
5
Frosting: Vispa ihop färskost, grädde, vaniljpulver och marsanpulver. Bred frostingen över kakan.
6
Garnering: Strö över kokoschips och blåbär.