Du behöver
- 4 st kycklingfiléer ca 500 g
- 1 msk curry madras
- 1 krm svartpeppar
- 1 tsk salt
- 2 msk smör till stekning
- 1 msk grönsaksfond Bong Touch of Taste
- 2 dl vispgrädde
- 0.5 dl mango chutney
- 2 dl ris
- 1 msk grönsaksfond Bong Touch of Taste
- 1 st morot
- 1 st paprika gärna röd för färgens skull
- 0.5 st zucchini
- 4 dl vatten
Gör så här
1
Krydda kycklingen med häften av curryn, salt & peppar.
2
Bryn filéerna i smör i en stekpanna.
3
Slå på Bong Touch of Taste grönsaksfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt puttra, ca 5-8 min.
4
Koka riset i 4 dl vatten med Bong Touch of Taste grönsaksfond.
5
Riv moroten grovt och låt koka med riset från start.
6
Riv även paprikan och zucchinin grovt och tillsätt i riset när riset är klart.
7
Servera kycklingfiléerna med grönsaksriset.