Vegetarisk lasagne med keso, vitlök och tomat

Du behöver 2 st krossade tomater gul lök (150 g), hackad 1 st vitlöksklyfta hackad smör lasagneplattor ca 200 g keso (500 g) ost ca...


4 portioner

Du behöver

  • 2 st krossade tomater
  • gul lök (150 g), hackad
  • 1 st vitlöksklyfta hackad
  • smör
  • lasagneplattor ca 200 g
  • keso (500 g)
  • ost ca 5 dl riven med mycket smak

Gör så här

1
Låt tomater och löksorter koka ihop så att en del av vätskan försvinner. Smöra en ugnssäker form.

2
Varva lasagneplattor, keso, tomatröra och ost. Sluta med tomatröra och ost.

3
Grädda rätten i 200 graders ugnsvärme 20–25 minuter.


Kommentar:
Tillbehör: grönsallad

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top