Indisk rödbetssallad

Du behöver 500 g kokta, skivade rödbetor 1 stor finhackad gul lök Dressing: 1 citron, saften av 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm...


4 portioner

Du behöver

  • 500 g kokta, skivade rödbetor
  • 1 stor finhackad gul lök
  • Dressing:
  • 1 citron, saften av
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm svart koriander
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 msk finhackad persilja
  • 4 msk olja

Gör så här

1
Koka rödbetorna med skalen på och skala dem när de har svalnat. Skiva och lägg upp dem på ett fat. Strö över den hackade löken.

2
Blanda citronsaft och kryddor med oljan och häll över rödbetorna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top