Alla artiklar

  • Moccarulltårta med apelsinkräm

    En vanlig drömtårta är förstås god som en dröm. Men här får den ännu godare smak av espresso och apelsin.

  • Aniskryddat fröknäcke

    Fröknäcke har verkligen blivit populärt, men det är dyrt att köpa. Och att göra sitt eget är faktiskt så här enkelt. Majsmjölet är mjöl som görs av mald majs, och ska inte förväxlas med majsstärkelse.

  • Frukostbröd med havre och blåbär

    Havre, solroskärnor och torkade blåbär är en god smakkombination i frukostbröd. Bröden går bra att frysa men bör sprödvärmas vid servering.

  • Knäckiga rutor

    Att baka i långpanna är alltid praktiskt. De här småkakorna med havre, solroskärnor och mörk choklad är härligt knapriga och påminner lite om knäck.

  • Bovetescones med morötter och pumpakärnor

    Bara att svänga ihop, klicka ut och grädda. Scones är verkligen perfekta bröd att njuta alldeles nybakta och varma under en lång helgfrukost. Med bovetemjöl får sconesen en något smuligare konsistens, men får å andra sidan god smak av det nötsmakande bovetet.

  • Nötbröd med mandelmjöl

    Proteinrikt bröd som proppats med nyttiga frön, kärnor och nötter. Brödet är ett bra rostbröd som då blir frasigare i konsistensen.

  • Så blev Karolina av med förstoppning och ballongmage

    Krånglig mage. Det är något som Karolina Stenqvist i Täby och närmare 1,5 miljoner svenskar besväras av. Men tack vare bra mat, träning och mjölksyrabakterier är Karolina idag så gott som besvärsfri.

  • 23 rekonstruerade bilder på katter – nu och då

    Mycket händer på några år. Eller? Här är 23 bilder på katter när de var små – och hur de är nu.

  • Min hund vill inte äta

    Jag har en jaktlabrador som är dålig på att äta. Vi har gjort en veterinärundersökning men har inte hittat något. Det är varken fel på…

Scroll to Top