Du behöver
-
10 bitar
- 3 ägg
- 2 dl strösocker
- 2 dl vetemjöl
- 1 msk pepparkakskrydda
- 1 ½ tsk bakpulver
- 2 msk vatten Fyllning
- 4 dl vispgrädde
- 75 g vit choklad, riven
- 1 dl frysta lingon Ugn: 225°
Gör så här
1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, pepparkakskrydda och bakpulver och sikta ner i smeten. Rör i vattnet.
2
Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 7 minuter.
3
Vänd upp bottnen på ett sockrat bakplåtspapper. Lossa pappret och låt svalna.
4
Fyllning: Vispa grädden och rör i chokladen. Bred ut det mesta av grädden på bottnen. Strö på lingon, men spara några till garnering.
5
Rulla ihop och toppa med resten av grädden och lingonen.